XVR Usergroup meeting

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Bezoek XVR Usergroup meeting SDIS 91

Op 16 & 17 oktober 2024 organiseerde SAPHIRE-CTC de Usergroup Meeting van XVR voor de Franse gebruikers bij SDIS 91. Tijdens deze bijeenkomst werden alle nieuwe updates van XVR in detail gepresenteerd aan de gebruikers. De sfeer onder de aanwezigen was zeer positief, met veel tevredenheid over de gepresenteerde verbeteringen.

Toekomst & Presentaties van XVR

De focus ligt nu op de lancering van XVR 10 in 2024. Deze nieuwe versie introduceert functies zoals verbeteringen in grafische weergave, bosbranden, foto-mode en de collectie van meubilair. Een van de meest opvallende updates is de “Wild-Fire”-simulatie, die veel belangstelling wekte. Deze functie is uit te proberen via de bètaversie zodat gebruikers alvast een voorproefje kunnen krijgen van de nieuwste ontwikkelingen

Naast een goeie presentatie van de SDIS 78, verzorgde ook SDMIS Lyon, een grote gebruiker van ons programma, een boeiende presentatie. Beide deelden hen ervaringen met het gebruik van ons programma in hun organisatie en gaven een gedetailleerd overzicht van hoe zij het programma inzetten voor trainingen. Hun presentatie gaf een duidelijk beeld van de effectiviteit en de toegevoegde waarde van XVR voor grootschalige trainingen.

De BSPP (Brigade de Sapeurs-Pompiers de Paris) sloot de presentaties van al gebruikende XVR klanten op een mooie wijze af. Net als SDMIS Lyon, presenteerden zij een fantastische video waarin echte incidenten werden gereconstrueerd in het programma. Deze nagebouwde situaties worden nu gebruikt als trainingsmateriaal binnen hun organisatie. De realistische simulaties, gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen, gaven de deelnemers een uitstekend voorbeeld van hoe krachtig XVR kan zijn in het verbeteren van de trainingen. Al met al was de bijeenkomst een groot succes, met veel enthousiasme en waardering vanuit het publiek voor de nieuwe updates en de praktijkvoorbeelden van verschillende organisaties.

Korte Introductie video XVR:

Volg nieuws van SAPHIRE-CTC

Je kan SAPHIRE-CTC nieuws ook volgen via de gebruikelijke sociale media kanalen Instagram , Facebook en LinkedIn. Eens in de zoveel tijd zullen wij nieuwe projecten, vacatures of bijzondere weetjes met je delen. Mocht je geoefend hebben op een van onze objecten, laat ons weten wat je ervan vond. Op deze manier help je ons met het nog verder verbeteren van de oefenobjecten.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form