Mobiele trainingshelikopter

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

SAPHIRE-CTC heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt met de lancering van de Mobiele Trainingshelikopter C2FPA, een innovatieve trainingsoplossing ontwikkeld voor onze gewaardeerde klant C2FPA in Frankrijk.

Deze geavanceerde oplossing is specifiek ontwikkeld voor brandbestrijdingstrainingen en vertegenwoordigt een unieke combinatie van mobiliteit en technologie. Dankzij deze innovatieve oplossing kan C2FPA nu realistische en effectieve trainingen uitvoeren op diverse locaties, waar en wanneer dat nodig is.

Revolutionaire Mobiele trainingshelikopter

Onze mobiele trainingshelikopter is niet alleen een Brandbestrijding object; het is een op maat gemaakte unit die is ontworpen om de trainingservaring te optimaliseren.

De helikopter is geïntegreerd op een speciaal gebouwde trailer die zorgt voor een vlotte en efficiënte laad- en losprocedure. Dit innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om de helikopter snel te verplaatsen naar verschillende trainingslocaties, zodat trainingen kunnen plaatsvinden op de meest geschikte plekken, afhankelijk van de specifieke behoeften en omstandigheden.

Innovatief Ontwerp voor Maximale Functionaliteit

Het ontwerp bestaat uit RVS plaatwerk, dat niet alleen bijdraagt aan de duurzaamheid van de helikopter, maar ook zorgt voor een lange levensduur van het trainingsobject. Dit maakt de helikopter tot een waardevolle investering, die hiermee in staat is om langdurige en intensieve trainingsoefeningen uit te voeren.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze mobiele trainingshelikopter is de mogelijkheid om een breed scala aan brandbestrijdingsscenario’s te simuleren. De mobiele trainingshelikopter is ontworpen om diverse scenario’s realistisch en effectief na te bootsen. Deze veelzijdigheid draagt bij aan een grondige en praktijkgerichte trainingservaring voor de brandweerlieden van C2FPA.

De voordelen van dit project:

Volg nieuws van SAPHIRE-CTC

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste updates over onze mobiele trainingshelikopter en andere projecten? Volg SAPHIRE-CTC op Instagram, Facebook en LinkedIn. We delen regelmatig nieuws over nieuwe initiatieven, interessante projecten en belangrijke ontwikkelingen. Heb je met onze nieuwe mobiele trainingshelikopter van C2FPA getraind? We horen graag jouw ervaring! Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze trainingsoplossingen voortdurend te verbeteren.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form